OstravaPo několika nepříliš zajímavých titulech z posledních let, které v podstatě jen v jiném složení recyklovaly již notoricky známé písně, přišla opravdová lahůdka. Konečně někoho napadlo kromě vydání několika dosud nepublikovaných nahrávek přidat také jiné verze ostatních písní. Jedná se konkrétně o nahrávky z ostravského studia Československého rozhlasu uskutečněné v letech 1967 - 1969.

Kategorie:

12. října vyšla nová deska Tomáše Kluse - Hlavní uzávěr splínu. Ovšem já bych jej nazval spíše hlavním otvíračem. Album totiž rozhodně nepatří k nejveselejším a ve mně třeba vyvolalo docela tesknou náladu. Nicméně to je třeba brát jako veskrze pozitivní fakt.

Kategorie:

Jak přicházejí sny

8. Září 2009 - 23:44 | Přidat komentář

Dostala se mi do rukou tato velice zvláštní kniha od Richarda Mathesona. Patří k těm, které začnete číst a po prvních pár stránkách se vám nechce přestat, protože vám to nedovolí zvědavost, jak to dopadne. Zároveň vás ovšem nutí neustále přemýšlet o všem, co se děje okolo vás.

Kategorie:

Zhruba před dvěma lety jsem si zakoupil knihu Václava Klause Modrá, nikoli zelená planeta. Udělal jsem to proto, že kolem této knihy bylo mnoho rozruchu a já chtěl vědět, co je na věcech, které se říkají, pravdy. Taky jsem si chtěl udělat vlastní názor, abych nekritizoval něco, co jsem nečetl.

Po přečtení jsem napsal pro oddílový časopis tuto “recenzi”. Nakonec jsem ji z různých důvodů uložil k ledu a vzpomněl jsem si na ni teprve teď, kdy ji uveřejňuji alespoň zde.

Kategorie: